Onze diensten

Verbouwen, renovatie en onderhoud

Van kleine Verbouwingen tot grote complexe verbouwingen wij hebben de juiste mensen in huis.
Wilt u meer informatie neem dan direct contact met ons op! 


Opbouwen en aan-uitbouwen. 


Platte daken bieden diverse mogelijkheden om een extra slaapkamer, werkkamer of bergruimte toe te voegen aan uw woning of bedrijfspand. Dit kan een volledige extra verdieping zijn, maar ook een opbouw bovenop de garage of het dakterras. 

Voor schuine daken maken wij ook dakkapellen of dakramen, 

Wij zijn niet alleen de opbouw specialist in de omgeving Zuid-Holland maar ook voor het realiseren van een aanbouw of uitbouw kunt u bij ons terecht. Denk aan het uitbouwen van de woonkamer, het aanbouwen van een garage, of zelfs de realisatie van een volledig nieuwbouwproject (woning of bedrijfspand).

Roops Bouw is de partner die de dakopbouw en aanbouwen van A tot Z voor u uitvoert. 

Timmerwerk

Roopsbouw is gespecialiseerd in alle voorkomende Timmerwerken. van ruwbouw tot en met aftimmerwerkzaamheden. van A tot Z


Stukadoor

Wij leveren zowel binnen als buiten stucwerk. Restauratiewerkzaamheden van bestaand en of monumentaal stucwerk.

Wij maken vrijblijvend een scherpe offerte.


Schilderwerk

Wij verzorgen alle voorkomende schilderwerkzaamheden. Zowel binnen als buiten schilderwerk. Wij werken alleen met kwaliteitsproducten tegen een betaalbare prijs. 


Tegelzetten

We zijn specialist in het betegelen van onder andere badkamers, keuken-, gang- en woonkamervloeren. Indien wenselijk verzorgen wij alle benodigde materialen en de beste tegellijm.  


Loodgieter

Uitbreiding bestaande installatie CV of Water, Gas.

Aanleggen geheel nieuwe installatie vanaf de meter. maar wij komen ook voor het ophangen van een wastafel, het plaatsen van een toilet, et cetera. Wij zijn deskundig en betaalbaar!


Elektrotechniek 

Uitbreiding van bestaande elektra installatie.

Aanleggen geheel nieuwe installatie vanaf de meter. maar wij komen ook voor het ophangen van een lamp, het verplaatsen van een stopcontact, et cetera. 

Wij werken zeer nauwkeurig en veilig!